Kapsalon in Drunen

Kapper in Drunen

Uw bent opzoek naar een kapper in Drunen?

Van Oers Hairfashion is al meer dan 40 jaar een begrip in Drunen. Bij Van Oers Hairfashion draait alles om de klant. Iets wat vaak wordt gezegd, maar door weinig wordt waargemaakt. Bij Van Oers Hairfashion behoort het tot een belofte!

De kapsalon in Drunen is voorzien van een rustgevende uitstraling zodat uw bezoek aan de kapsalon ook een momentje voor uzelf is. Hiervoor hoeft u niet speciaal naar een welness centrum te gaan, een bezoekje aan onze kapsalon in Drunen geeft u net zoveel rust én een mooi kapsel. 

Waarom Van Oers Hairfashion in Drunen

Van Oers Hairfashion is een van de langst bestaande kappers in Drunen en dat is niet zonder reden! De ervaring, kennis, persoonlijk advies, de juiste producten en nog veel meer zijn bepalende factoren waarom onze salon al lang bekend staan als kapsalon in Drunen.

Kapper Drunen - Van Oers Hairfashion

Waarom zou u kiezen voor onze kapsalon in Drunen?

  • Persoonlijk en eerlijk advies
  • Een rustmoment voor uzelf
  • Een vaste kapper/kapster indien gewenst
  • Eerlijke prijzen en hoogwaardig resultaat
  • Ammonia en Parabeen vrije producten
  • 100% passie

Alles draait om de klant

Bij onze kapsalon in Drunen draait alles om de klant. We luisteren graag naar uw wensen en geven graag advies. Met ons advies zijn we oprecht en zullen u eerlijk vertellen wat wel, maar ook wat niet mogelijk is. Door onze ervaring kunnen we vrijwel altijd aan uw wensen voldoen en we staan open voor een uitdaging. Het verzorgen van haar is niet ons werk, maar onze passie en dan is geen uitdaging te groot! In het verleden en tot op de dag van vandaag hebben we al veel meesterwerken kunnen creëren in de kapsalon in Drunen. Bruid kapsels, opsteekkapsels, kleurenkapsels, en nog veel meer.

Alles bij onze kapsalon in Drunen draait om de klant!

Afspraak maken

Bij onze kapsalon in Drunen werken wij op afspraak zodat u als klant nooit hoeft te wachten. Zo bent u altijd direct aan de beurt en wordt u geholpen door u vasten kapper. Mocht u enkele minuten te vroeg zijn dan kunt u een heerlijke kopje koffie of thee nuttigen in onze wachtruimte. Mocht u een keer voorbij de salon komen in Drunen en geen afspraak hebben gemaakt, schroom dan niet om te vragen of u alsnog terecht kunt. Mocht er nog een gaatje vrij zijn dan helpen wij u uiteraard maar al te graag aan het mooiste kapsel in Drunen en omstreken. Interesse? Dan kunt u online een afspraak maken.

Kapsalon Drunen - een geniet moment voor uzelf

U kunt een afspraak maken door middel van ons online boekingssysteem (24/7), te bellen of te emaillen. Daarnaast kunt u ook simpelweg binnenlopen in onze kapsalon in Drunen. Een van de kapsters zal dan samen met u een afspraak inplannen op de tijd die u het meeste schikt.

Kappers abonnement

Bent u tevreden met de door ons geleverde diensten bij de kapper in Drunen dan kunt u ook kiezen voor een abonnement. Dit bespaart tijd én geld. Als u een abonnement neemt dan wordt dit geregistreerd in het systeem en betaalt u een maandelijks bedrag. Het enige wat u nog dient te doen is een afspraak maken, of een vaste reeks afspraken in te plannen om te genieten van uw heerlijk genietmomentje bij onze kapsalon in Drunen.

De beste producten

Bij onze kapsalon in Drunen werken wij uitsluitend met de beste kwaliteit producten. Bij ons draait het niet om het merk, maar om de kwalitatieve ingrediënten van de producten. Zo werken we bij Van Oers Hairfashion al enkele jaren met producten van Kin, welke Ammonia en Parabeen vrij zijn. Zo bent u ervan verzekered dat u haar geen schade oploopt tijdens de behandeling.

Bent up opzoek naar een kapper in Drunen? Dan bent u bij Van Oers Hairfashion aan het juiste adres. Personeel met jaren ervaring zorgen ervoor dat u stralend rondloopt in Drunen en daarbuiten. ‘’Als je haar maar goed zit’’.

Kapsalon in drunen