Hairstyling workshops

Kapper in Drunen

Bij Van Oers Hairfashion in Drunen kun je voor verschillende hairstyling workshops. Je kent het vast wel dat je de kapsalon verlaat met een prachtig kapsel, maar dit een dag later niet meer zo mooi in model krijgt. In onze hairstyling workshops geven wij je stap voor stap uitleg zodat je thuis jouw kapsel altijd perfect in model krijgt.

Hairstyling workshops in Drunen, zodat je haar altijd goed zit!

Hairstyling workshops

Bij Van Oers Hairfashion in Drunen kun je diverse hairstyling workshops volgen:
Workshop: Haar opsteken
Workshop: Make-up
Workshop: Stylen van uw haar
Workshop: Vlechten
Al de workshops worden verzorgd door ons personeel met jaren lange ervaring. Ons personeel is iedere minuut van de dag bezig met diverse technieken en kan u daardoor met raad en daad bijstaan. Na het volgens van een hairstyling workshop ben je in staat de door u gewenste kapsels of make-up stijlen zelf uit te voeren.

Workshop: Haar opsteken

Heb je ook weleens moeite om je haar op de juiste manier op te steken? In onze hairstyling workshops leer je de fijne kneepjes zodat je dit zelf in een handomdraai kunt doen. Tijdens de workshop haar opsteken leer je jouw eigen haar opsteken op een speelse, sportieve of juist elegante manier.

Workshop haar opsteken tijdens hairstyling workshops bij Van Oers Hiarfashion

Workshop: Make-up

Vindt je het lastig om uzelf op te maken? In onze make-up workshop leren wij je hoe jezelf het beste op kunt maken tijdens een gezellige, maar leerzame workshop. Je neemt jouw eigen make-up spullen mee zodat je alles wat je leert ook eenvoudig thuis kunt toepassen, wel zo handig.

Het op de juiste manier gebruiken van make-up kan je een ware metamorfose geven. Echter wordt er vaak eenvoudig over gesproken, echter heb je zeker enige ervaring of handige tips nodig om dit perfect bij jezelf uit te voeren. Tijdens onze workshop helpen wij je graag verder.

Workshop: Stylen van je haar

Heb je ook die ervaring? Als je thuis komt van de kapper zit jouw haar perfect, maar als je het later zelf probeert te stylen, lukt het niet. Of je krijgt het in ieder geval niet meer op dezelfde manier gestylt zoals ze in de kapsalon hadden gedaan. In onze hairstyling workshops leer je hoe je jouw eigen haar eenvoudig in ieder gewenst model kunt brengen

Na de workshop krijg je een werkboekje meer zodat je ook na de workshop handige tips en tricks terug kunt lezen.

Hairstyling workshops - het stylen van je haar.

Workshop: Vlechten

Vindt je het lastig om je eigen haar te vlechten, of het haar van je dochters? In een kleine groep leren we je graag alles wat je moet weten zodat je de perfecte vlechten kunt maken. Tijdens de hairstylings workshop mag je je eigen haren vlechten of een model meenemen, bijvoorbeeld je dochter of dochters.

Na het volgen van de hairtsyling workshop kun je jezelf en andere voorzien van mooie vlechten en dat ook nog eens in een zeer korte tijd. Minuten lang bezig zijn behoord tot het verleden, met de tips en trucks die wij je meegeven heb je in korte tijd perfecte vlechten.

Heeft u interesse in een kappers behandeling bij Van Oers Hairfashion in Drunen, dan kunt u ook online een afspraak maken.