Onze producten

Kapper Drunen

KIN cosmetics

Al meer dan 85 jaar kiest KIN Cosmetics voor kwaliteit en innovatie en ontwikkelt het de producten en diensten die professionals van over de hele wereld nodig hebben om hun techniek en creativiteit te ontwikkelen en het succes van hun salon te garanderen. Alle verpakkingen die KIN gebruikt zijn biologisch afbreekbaar en onze producten worden NIET op dieren getest

KINESSENCES OES

Kinessences technologie wordt op de haarvezel toegepast waardoor dde 5 oliën vele voordelen biedt.

De infusie van 5 eeuwenoude oliën (argan, macadamia, camelia,kukui en druivenzaad), uit alle continenten, gecombineerd met zeer nauwkeurigvoorbereidingsprocessen hebben geleid tot OES (Oleo Essences Sciences). Een unieke behandeling die vrij is van sulfaten, parabenen en siliconen, die alle haartypen zorgvuldig verzorgt, waardoor het veel voordelen biedt met zichtbare resultaten na 1 applicatie.

KINESSENCES DETOX AOX

Coccktail van 5 vruchten rijk aan antioxidanten en ultra-beschermende eigenschappen samen gevoegd in een unieke behandeling uniek op de markt.

Het detoxconcept: een manier voor onze lichamen om ons te bevrijden van opgebouwde toxines. Sappen en smoothies helpen detoxen en reinigen je lichaam van binnen en buiten. De nieuwe KINESSENCES Detox , dankzij de AOX-technologie, kan alle voordelen van zijn actieve ingredienten vrijmaken in de binnenste laag van het haar en op de hoofdhuid.

KINESSENCES RESTORE SYN

Kinessences restore is een herstellende behandeling die je in de salon begint en thuis voortzet.

De SYNERGY REPAIR (SYN) -technologie die is ontworpen als een combinatie van 5 botanische ingrediënten, rijk aan plantaardige eiwitten en een langdurige reparatiebooster. Er zijn veel repair producten op de markt, maar slechts weinigen slagen erin de gezondheid van het haar op een effectieve en langdurige manier te herstellen. De innovatieve SYN-technologie daarentegen kan de oorspronkelijke gezondheid en schoonheid van haar herstellen en revitaliseren.