Onze producten

CHI LUXURY BLACK SEED OIL

CHI luxury is een luxueuze haarverzorgingslijn die het haar herstelt, revitaliseert en versterkt met de black seed dry oil. Dit zwarte zaadje wordt nieuwe beauty hype van 2018 in Nederland. Deze exotische olie staat al sinds de oudheid bekend om zijn rijke helende eigenschappen die een zacht, soepel en glanzend resultaat geven. Rijk aan essentiele vetzuren en antioxidanten, helpt deze vochtregulerende olie het haar te versterken. Dit maakt de CHI luxury lijn uitermate geschikt voor dagelijks gebruik bij alle haartypes.

Chi keratin

 

CHI Keratin is een lijn waarbij de haarverzorgingsproducten zijn verrijkt met keratine, zodat extreem beschadigd haar weer helemaal kan worden hersteld en weer optimaal wordt gevoed.

Ook is CHI Keratin is geschikt om droog kroeshaar en uitgeput haar volledig te transformeren in gezond en glad haar. De CHI Keratin producten zijn verrijkt met het keratrix technologie dat zorgt voor een alledaagse behandeling en bescherming van het haar. CHI Keratin zorgt ervoor dat het haar wordt gevuld met natuurlijke keratine eiwitten, waardoor het haar elastischer wordt en worden toekomstige breuken tegen gegaan. Hiernaast zorgen deze haarverzorgingsproducten ook voor een intense hydratatie die de zachtheid en glans van het haar weer terugbrengt.

De lijn van CHI Keratin bestaat uit een shampoo, conditioner, leave-in conditioner en een silk infusion. Met deze CHI haarverzorgingsproducten maakt u het haar weer helemaal gezond en voedt u het optimaal, waardoor het haar weer eenvoudig in een mooie coupe kunt transformeren.

 

Chi Argan

 

Is een  luxe haarverzorgingssysteem.

Bevat Argan Olie is rijk aan vitamine E hydrateerd, trekt snel in verzorgd en voedt  zeer droog haar, verzwaard niet.

Moringa olie is rijk aan antioxidanten deze olie dringt diep in het haar, werkt vocht regulerende.

 

Esquire

 

Een complete lijn speciaal voor mannen.

Shampoo, reinigt op milde wijze en versterkt het haar.

The 3 in 1  Shampoo, conditioner,& body wash , gemak dient de man.

 

Chi Rose Dip Oil

 

Een serie producten die het gekleurde haar onderhoud en beschermd. Het toegevoegde rozebottelolie houdt de schubben laag gesloten, geeft glans en zorgt voor een langdurig kleuronderhoud. Ook wordt het haar beschermd tegen U.V. straling die de haarkleur vervaagt en dof maakt.

 

Chi Tea-Tree Oil

 

Chi Tea Tree producten bevatten een verfrissende combinatie van

Tea Tree Olie: kalmeert de hoofhuid en reinigt de poriën.

Chamomilie:gaat irritatie jeuk tegen.

Silk: werkt vocht regulerend en zorgt voor glans.

Peppermint Olie: verfrissende senstie gaat een droge hoofdhuid tegen.

Zowel voor damens als heren.

 

Biosilk Volumizing Therapy

 

Deze lijn is opgebouwd uit zijde proteïnen met elementen van het Hair Volume Complex en de versterkende kracht van rijstproteïnen. De essentiële ingrediënten activeren en verfrissen de hoofdhuid, revitaliseren het haar en geven body en glans zonder het te verzwaren.